Responsiv ordbok

I dag ble ordboken responsiv. Men hva innebærer det?

At en nettside er responsiv vil si at den tilpasser seg skjermstørrelsen. Fordelen ved dette er at nettsiden er optimalisert for den skjermen du bruker. Det bil si at dinordbok fungerer like bra når du bruker ordboken på din mobiltelefon, nettbrett eller datamaskin. Du kan enkelt sjekke om en nettside er responsiv ved å gjøre vinduet i nettleseren din mindre. Gamle nettsider er som regel ikke responsive og tilpasser seg dermed ikke skjermstørrelsen.

At våre ordbøker har blitt responsive er bra for deg når du trenger hjelp til å oversette fra norsk, nynorsk eller samisk til hvilket som helst annet språk, også når du er på farten. Last inn siden på din mobiltelefon og lagre den som snarvei på Hjem-skjermen din slik at du har den lett tilgjengelig når du trenger noe oversatt fort!

Slik fungerer vår responsive ordbok med oversettelse fra Norsk Bokmål, Norsk Nynorsk og Samisk til alle verdens språk.

Legg igjen en kommentar

24. mai 2015

Posted In: Mobil, Oppdatering, Ordbok

Stikkord: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Comment